You can comment only active poll  

Write comment:

Smiles
caniii
6
#5, 08.11.2018 - 00:48, caniii   |   write answer
   
doktori83
6
#4, 07.11.2018 - 23:30, doktori83 (58)   |   write answer
   
DENELJO1
.
#3, 07.11.2018 - 13:21, DENELJO1 (30)   |   write answer
   
meggii
6
#2, 07.11.2018 - 10:36, meggii   |   write answer
   
MeAfer
6
#1, 04.11.2018 - 00:35, MeAfer   |   write answer
   
1  
Poll

Kush është më inovativ në fushën e punës , mashkull apo femër?

1. Burri me siguri
men 5% (1 votes)women 5% (1 votes) 10% (2 votes)
2. Një pjesë e vogël e popullsisë mashkullore dhe një pjesë e vogël e popullsisë femërore
men 5% (1 votes)women 5% (1 votes) 10% (2 votes)
3. Gratë me siguri
men 5% (1 votes)women 0% (0 votes) 5% (1 votes)
4. Asnjeri prej nesh - nuk varet nga gjinia
men 14% (3 votes)women 10% (2 votes) 24% (5 votes)
5. Në varësi të situatës
men 24% (5 votes)women 10% (2 votes) 33% (7 votes)
6. Tjeter mendim?
men 19% (4 votes)women 0% (0 votes) 19% (4 votes)

Answerers: 21
men - men    women - women

Polls archive »
 Author of poll

offlineantooneta
03.11.2018
© 2019 Top.al - all rights reserved.