You can comment only active poll  

Write comment:

Smiles
DENELJO1
Shendeti
#5, 13.04.2018 - 09:41, DENELJO1 (30)   |   write answer
   
tilatilushi
Perendia eshte para gjithckaje eshte Alfa dhe Omega ,pastaj sigurisht shendeti.
#4, 12.04.2018 - 17:13, tilatilushi (32)   |   write answer
   
isaklleshi
Që jan kritere të gjitha janë të një feje të pastër e te drejtë
#3, 12.04.2018 - 06:21, isaklleshi (41)   |   write answer
   
MeAfer
2
#2, 12.04.2018 - 02:34, MeAfer   |   write answer
   
caniii
Familja Shendeti Feja
#1, 11.04.2018 - 18:03, caniii   |   write answer
   
1  
Poll

Cila nga kto duhet te jet ne vendin e par???

1. familja
men 41% (14 votes)women 18% (6 votes) 59% (20 votes)
2. shendeti
men 18% (6 votes)women 12% (4 votes) 29% (10 votes)
3. paraja
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
4. miqesia
men 3% (1 votes)women 0% (0 votes) 3% (1 votes)
5. dituria
men 0% (0 votes)women 6% (2 votes) 6% (2 votes)
6. suksesi
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
7. fati
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
8. feja
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
9. tjeter?
men 3% (1 votes)women 0% (0 votes) 3% (1 votes)

Answerers: 34
men - men    women - women

Polls archive »
 Author of poll

offlinedesada1 (25)
11.04.2018
© 2018 Top.al - all rights reserved.