You can comment only active poll  

Write comment:

Smiles
kiarakiara
ckm si kaloni
#8, 10.12.2017 - 13:05, kiarakiara (14)   |   write answer
   
Irmaaa
Sa mir do jishte cdo her qe shtinim foti te mernim sol
#7, 10.12.2017 - 10:24, Irmaaa (25)   |   write answer
   
Labb
Une skam shtuar foto dhe skam marr sol Loje e mire sepse te gjithe jane te barabarte ketu per dallim nga lojerat tjera ku fiton vetem kush ka sponsor me te mire.
#6, 08.12.2017 - 00:05, Labb   |   write answer
   
desada1
2
#5, 06.12.2017 - 09:45, desada1 (24)   |   write answer
   
ilegali
e shtova foton dhe skam mare asnje sol
#4, 04.12.2017 - 21:40, ilegali (25)   |   write answer
   
saura
Mos genje! Te gjith kan mar nga tre sol kush ka shtuar foto!
05.12.2017 - 12:11, saura
saura
04.12.2017 22:45:18 -3.00 Shërbim, 10 pikë për këtë fotografi 550899 0.00 04.12.2017 21:44:24 +3.00 Paratë janë shtuar nga sistemi. Add photo-get 3 sols
05.12.2017 - 12:13, saura
Smiles
MeAfer
3
#3, 04.12.2017 - 01:25, MeAfer   |   write answer
   
caniii
1
#2, 03.12.2017 - 23:32, caniii   |   write answer
   
dritonii
3
#1, 03.12.2017 - 19:04, dritonii (30)   |   write answer
   
1  
Poll

Ju pelqen loja “Shto nje foto fito tre sol”?

1. Akoma nuk kam shtuar
men 21% (6 votes)women 10% (3 votes) 31% (9 votes)
2. Me pelqen shum
men 10% (3 votes)women 10% (3 votes) 21% (6 votes)
3. Mundesi e mire per te fituar sol
men 17% (5 votes)women 10% (3 votes) 28% (8 votes)
4. Nuk di se si te shtoj foto
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
5. Nuk me pelqen
men 0% (0 votes)women 3% (1 votes) 3% (1 votes)
6. Tjeter.
men 14% (4 votes)women 3% (1 votes) 17% (5 votes)

Answerers: 29
men - men    women - women

Polls archive »
© 2018 Top.al - all rights reserved.