polls
On this page you find results of polls. You can answer the present poll (first on the page) on the main page.
1  2  3  ...  45  46  47  48  49  ...  93  94  95  [»]  [+10] 
Cila është arsyeja çë ju nuk keni fotografi në Top.al
20.03.2019
1. Nuk dëshiroj ta tregoj veten
men 0% (0 votes)women 5% (1 votes) 5% (1 votes)
2. Nuk më lejon i dashuri
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
3. Nuk më lejon e dashura
men 5% (1 votes)women 0% (0 votes) 5% (1 votes)
4. Kjo façe është e komplikuar dhe nuk di si mund të shtoj fotografi
men 5% (1 votes)women 5% (1 votes) 10% (2 votes)
5. Nuk kam fotografi timen në pc
men 5% (1 votes)women 0% (0 votes) 5% (1 votes)
6. Tjetër
men 60% (12 votes)women 15% (3 votes) 75% (15 votes)

Respondents: 20
men - men       women - women

Poll is suggested by user: Xonny Xonny
Si mund te dale Shqiperia nga kriza politiko ekonomike ne te cilen ndodhet?
13.03.2019
1. Duke protestuar ne krah te opozites
men 3% (1 votes)women 9% (3 votes) 13% (4 votes)
2. Duke bojkotuar cdo forme politike te sistemit
men 16% (5 votes)women 3% (1 votes) 19% (6 votes)
3. Duke rrokur armet dhe te zhvillohen kryengritje te armatosura
men 3% (1 votes)women 0% (0 votes) 3% (1 votes)
4. Duke bojkotuar cdo forme te votimit nga e gjithe popullata
men 19% (6 votes)women 0% (0 votes) 19% (6 votes)
5. Duke u menjanuar nga cdo lloj proteste
men 3% (1 votes)women 6% (2 votes) 9% (3 votes)
6. Duke bojkotuar sistemin e nje parlamenti multipartiak
men 0% (0 votes)women 3% (1 votes) 3% (1 votes)
7. Duke ndryshuar sistemin nga Republike ne Monarki
men 3% (1 votes)women 0% (0 votes) 3% (1 votes)
8. Duke nxjerre jashte loje sistemin bankar
men 0% (0 votes)women 3% (1 votes) 3% (1 votes)
9. Duke ndryshuar sistemin nga Kushtetute Parlamentare ne Sheriat
men 25% (8 votes)women 3% (1 votes) 28% (9 votes)

Respondents: 32
men - men       women - women

Poll is suggested by user: klauss
Si do vepronit nese ju ofendon shoku apo shoqja juaj me e ngushte.?
06.03.2019
1. behesh nervoz
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
2. tenton ne cdo menyre ta ofendosh edhe ti ate
men 9% (2 votes)women 0% (0 votes) 9% (2 votes)
3. e mallkon
men 4% (1 votes)women 0% (0 votes) 4% (1 votes)
4. ia lejon ta breje ndergjegja e vet shpirterore
men 39% (9 votes)women 4% (1 votes) 43% (10 votes)
5. bisedon me nje mik/mike te ngusht per te harruar faktin qe te ka ofenduar
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
6. do vazhdon prap shoqerine me te
men 4% (1 votes)women 0% (0 votes) 4% (1 votes)
7. do ta largosh nga zemra dhe me kurr sdo ta kesh shok/soqe
men 4% (1 votes)women 4% (1 votes) 9% (2 votes)
8. ia terheq verejtjen qe me te mos ndodh
men 17% (4 votes)women 9% (2 votes) 26% (6 votes)
9. e urrej.
men 4% (1 votes)women 0% (0 votes) 4% (1 votes)

Respondents: 23
men - men       women - women

Poll is suggested by user: antooneta antooneta
Cila është shprehja më e bukur për Martesën?
27.02.2019
1. Kush martohet herët, është gjithmonë i fituar.
men 4% (1 votes)women 0% (0 votes) 4% (1 votes)
2. Ja pafshi hajrin njëri-tjetrit.
men 19% (5 votes)women 0% (0 votes) 19% (5 votes)
3. Jetofshi dhe pleqërofshi bashkë.
men 23% (6 votes)women 4% (1 votes) 27% (7 votes)
4. Martesa-qyp me mjaltë, hahet mjalti, ngelet zeheri.
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
5. Të zunë hallet shpejt o i gjorë.
men 4% (1 votes)women 0% (0 votes) 4% (1 votes)
6. Kush herët u martua, kurrë nuk u pendua.
men 4% (1 votes)women 4% (1 votes) 8% (2 votes)
7. Si e para, të ardhtë e dyta.
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
8. Hall me burrë, hall pa burrë, hall të mos martohesh kurrë
men 0% (0 votes)women 12% (3 votes) 12% (3 votes)
9. Dy martohen, 200 tërbohen
men 19% (5 votes)women 8% (2 votes) 27% (7 votes)

Respondents: 26
men - men       women - women

Poll is suggested by user: antooneta antooneta
Për momentin jeni...
20.02.2019
1. Pa fat në dashuri
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
2. Në lidhje, por jo i/e dashuruar
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
3. Në lidhje, por jam i/e hapur për një lidhje të re
men 12% (2 votes)women 0% (0 votes) 12% (2 votes)
4. Sapo jemi ndarë
men 6% (1 votes)women 0% (0 votes) 6% (1 votes)
5. Nuk ndjej diçka të veçantë tek asnjë person
men 0% (0 votes)women 0% (0 votes) 0% (0 votes)
6. I/e martuar
men 18% (3 votes)women 0% (0 votes) 18% (3 votes)
7. Në lidhje, i/e lumtur
men 0% (0 votes)women 18% (3 votes) 18% (3 votes)
8. Gjatë kohë i/e vetmuar, kjo është edhe arsyeja që unë jam në Top.a
men 0% (0 votes)women 6% (1 votes) 6% (1 votes)
9. Tjetër
men 35% (6 votes)women 6% (1 votes) 41% (7 votes)

Respondents: 17
men - men       women - women

Poll is suggested by user: desada1 desada1
1  2  3  ...  45  46  47  48  49  ...  93  94  95  [»]  [+10] 
 
© 2019 Top.al - all rights reserved.