Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
offline 

saura


head moderator
https://www.youtube.com/watch?v=h0z6VQIPD6A
viewed: 166589 fame: 730.03 activity: 100
saura ankeedi pilt
  Write a letter
last visit: 28.04.2017 - 15:47
registered: 26.05.2011 - 19:52
name saura malaj
sex
   female   
growth 170 cm
birth date
20. October  
 match-meter »
country, city
SHBA, New York, Brooklyn  
location Brooklyn
occupation
studying
 
education
doctor's degree/doctoral candidate  
e- mail address saura.malaj@hotmail.com
homepage http://www.top.al/users/saura
languages Shqip*** , Italisht*** , Turqisht** , Anglisht**

pictures

 • saura - :)))))
 • saura - :)))
 • saura - :) :)))
 • saura - :))))
 • saura - Shnderrim totat :P
 • saura - :)))
 • saura - :)

pictures in albums

saura pildid albumites kot e kot :P saura pildid albumites kot e kot :P saura pildid albumites kot e kot :P saura pildid albumites kot e kot :P saura pildid albumites Te ndryshme »

in other pictures

* * * »

blog

Cilin sy do të zgjidhni? Ja çfarë thuhet për ju..
Thursday, 05. January 2017 Time 14:49
Bazuar në syrin që do zgjidhni, do shikoni se çfarë thuhet rreth jush. Janë 9, ku syri që ju ka tërhequr më... read more »

Ç'eshte dashuria...?
Tuesday, 18. October 2016 Time 14:14
read more »

schools

Class of 2011»
Universiteti i Tiranës
Ne vazhdim te Mjeksise

communities

Big Brother 5 16359 , Shqiperia Ime 2 , Tirana 16418 (community owner) , top.al 38585

Private clubs: 1


interests

argetim 128 , dashuri 121 , facebook 61 , filma 109 , humor 40 , kinema 21 , libra 210 , muzik 263 , noti 16 , pushime 7 , shkoll 18 , shoqeri 163 , sport 454 , top.al 87 , udhetime 29

extra information

Kultivoni tre gjëra : Mirësinë , urtësinë dhe miqësinë...
Kërkoni tre gjëra : Të vërtetën , filozofinë dhe kuptimin .
Dëshironi tre gjëra : Sjelljen e mirë , vlerën dhe dashurine.
Rregulloni tre gjëra : Karakterin , gjuhën dhe sjelljen .
Vlerëso tre gjëra : Ngrohtësinë ,gëzimin dhe mirësjelljen .
Mbroni tre gjëra : Nderin , miqtë dhe të dobëtit .
Admiro tre gjëra : Dinjitetin , talentin dhe falenderimet .
Përjashto tre gjëra : Injorancën , ofendimin dhe zilinë .
Luftoji tre gjëra : Gënjeshtrën , urrejtjen dhe shpifjen .
Ruaj tre gjëra : Shëndetin , prestigjin dhe humorin e mirë...

contacts
  add to friendlist »
  user hasn't added you to his/her friendlist
 
to attention-list with memo
  block user »
You can see and edit all your lists on this page contacts.
activities
 she commented »
 she was commented »
 Her posts in clubs »
 she was tagged »
 this user's tests (2) »

gifts gifts see all her gifts »
send a gift » to user

activity feed
Today
 
offline saura - 15:11
Photo is in the top #42
 
offline saura - 13:30
Photo scored 10 points
 
offline saura - 13:26
Added new photo to profile
 
offline saura - 13:23
https://<a href=\\\\\\\www.youtube.com/watch?v=h0z6VQIPD6A" width="100" height="75" style="border:1px solid #CDD9EF;" src="http://i.ytimg.com/vi//0.jpg" />
https://<a href=\\\\\\\"/g/?link=www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dh0z6VQIPD6A\\\\\\\" rel=\\\\\\\"nofollow\\\\\\\" target=\\\\\\\"_blank\\\\\\\">www.youtube.com/watc<wbr>h?v=h0z6VQIPD6A</a>
 

friends
She was characterized
.
Gjërat më të bukura nuk janë perfekte, janë speciale.\, . <3 :* :*
Irmaaa 21.03.2017 - 16:13
see all »
She characterized
Po rrenj ngele :P :*
antooneta 15.09.2016 - 18:02
see all »


applications
Takime

videos
https://<a href=\\\"/g/?link=www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dh0z6VQIPD6A\\\" rel=\\\"nofollow\\\" target=\\\"_blank\\\">www.youtube.com/watc<wbr>h?v=h0z6VQIPD6A</a>
See all user's videos (103) »


who is saura?

test image
his/her relationship status is single.  
+Successfully chosen sweetheart of the user is Teo
Days together: 45
rate style User rating type is: pesimist.
Edhe pse vlerëson me nota të ulëta, ai/ajo është relativisht i/e drejtë.
person_type HUMANIST (i dobishëm, i mbyllur, mënyrë reale e të menduarit, person emocional).feedback from user saura


headline:
Smiles 

Write to this user - letter goes to top.al mailbox. You can see it in your mailbox.

NB! Sending chain letters, advertisements and spam to users is strictly forbidden. Punishment is account block.© 2017 Top.al - all rights reserved.