Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
offline 

mcm

Për çfarë je duke menduar, çfarë je duke bërë...
viewed: 5799 fame: 24.59 activity: 27
  Write a letter
last visit: 23.10.2018 - 23:40
registered 27.09.2012 - 09:21
name mcm
sex
   male   
growth 187 cm
birth date
02.04.1985    33
 match-meter »
country, city
Greqia, Athinon, Athens  
occupation
tourism/hotels
 
education
high school  


blog

Si e pushuan nga puna milingonën.
Sunday, 12. November 2017 Time 18:00
Si çdo ditë në mëngjes, milingona u nis të bëjë punën e saj gjithë energji dhe optimizëm. Ajo ia dilte mbanë të realizojë shumë gjëra gjatë ditës. Një ditë, luani e vur... read more »

Shoket dhe taksixhiu.
Tuesday, 11. April 2017 Time 22:07
Katër shokë, pa asnjë kokërr leku në xhep morën një taksi, pasi thurrën planin për të mos e paguar taksistin.
Plani ishte i tillë që me tu ndalur makina, të zbrisnin dhe t’ia jepnin vrapit sa të... read more »

communities

extra information

BEJ DICKA ME TEPER SE SA TE EGZISTOSH ...JETO!!!!!

contacts
  add to friendlist »
  user hasn't added you to his/her friendlist
 
to attention-list with memo
  block user »
You can see and edit all your lists on this page contacts.
activities
 he commented »
 he was commented »
 user's posts in clubs »
 he was tagged »
 this user has no tests

see all his gifts »
send a gift » to user

activity feed
Yesterday
 
offline mcm - 17:20
Për çfarë je duke menduar, çfarë je duke bërë...
 
offline mcm - 16:39
Shesim bonuspik per arsye largimi nga faqja :-P
19.10.2018
 
offline mcm - 17:13
consideres blog post to be interestingJo gjithmone gjerat shkojne ashtu si duam...
13.10.2018
 
offline mcm - 15:30
Budallalleku ka sharm,gje qe i mungon injorances!!!
07.10.2018
 
offline mcm - 10:57
consideres blog post to be interestingJini të sinqertë gjithmonë me veten...

friends


videos
ZAYN - Dusk Till Dawn ft. Sia
See all user's videos (25) »


who is mcm?

test image
his/her relationship status is not set.  
+No successful chosen one
rate style User rating type is: anëtarë pa fotografi.
Ky anëtarë nuk ka fotografi, kështuqë për momentin nuk mund të vlerëson fotografi.
person_type GJENI (i dobishëm, i mbyllur, mënyrë abstrakte e të menduarit, person racional).feedback from user mcm


headline:
Smiles 

Write to this user - letter goes to top.al mailbox. You can see it in your mailbox.

NB! Sending chain letters, advertisements and spam to users is strictly forbidden. Punishment is account block.© 2018 Top.al - all rights reserved.