Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
offline 

elvis11

viewed: 464 fame: 40.22 activity: 52
elvis11 ankeedi pilt
  Write a letter
last visit: 15.01.2018 - 13:17
registered 15.12.2015 - 14:34
name elvis
sex
   male   
growth 190 cm
birth date
10.01.1990    28
 match-meter »
country, city
SHBA, California, Brooks  
location Usa
occupation
administration
 
education
some college  
e- mail address visible only for people from your friendlist
homepage top.al
languages Italisht*** , Gjermanisht*** , Anglisht*** , Greqisht** , Esperanto*

pictures

  • elvis11
  • elvis11
  • elvis11
  • elvis11
  • elvis11
  • elvis11
  • elvis11
  • elvis11

pictures in albums

elvis11 pildid albumites next elvis11 pildid albumites next elvis11 pildid albumites next elvis11 pildid albumites next elvis11 pildid albumites next »

in other pictures

* * »

blog

urimi për Vitin e Ri 2017.
Thursday, 01. December 2016 Time 12:47
Ju përshëndes të gjitheve miq ,shok , te aferm të besimit Katolik dhe ati Ortodoks... ... read more »

E vertet!
Wednesday, 27. July 2016 Time 17:27
Ta dini se ne në sy të Evropës së qytetëruar, jemi të prapambetur, dhe... read more »

schools

Class of 2012»
Universiteti i Tiranës
It's good

communities

Big Brother 5 13359 , Rinia 100 , Tirana 13405 , top.al 30799

interests

libra 169 , muzika 75 , sport 351

extra information

"Më mirë të kesh një jetë të shkurtër, plot me gjëra që ti don ti bësh, sesa një jetë të gjatë, e ta kalosh në mënyrë të mjerueshme."

contacts
  add to friendlist »
  user hasn't added you to his/her friendlist
 
to attention-list with memo
  block user »
You can see and edit all your lists on this page contacts.
activities
 he commented »
 he was commented »
 user's posts in clubs »
 he was tagged »
 this user has no tests

gifts gifts see all his gifts »
send a gift » to user

activity feed
11.01.2018
 
offline elvis11 - 00:32
Received gift from user saura
10.01.2018
 
offline elvis11 - 12:34
Received gift from user desada1
 
offline elvis11 - 08:47
Received gift from user antooneta
 
offline elvis11 - 03:35
Has a birthday today
Send a gift »
09.01.2018
 
offline elvis11 - 12:56

friends
He was characterized
.
malli na ka myt :D :*
arjolaa 13.06.2017 - 14:11
see all »
He characterized
.
bubi ma i mir prej vendit tone :P
Irmaaa 03.11.2016 - 09:51
see all »


videos
https://www.youtube.com/watch?v=zl4nXTCZN3U
See all user's videos (15) »


who is elvis11?

test image
his/her relationship status is not set.  
+No successful chosen one
rate style User rating type is: bukuri e humbur.
Ke pranuar notë nga ai/ajo? Wow! :)
person_type LLOGARITAR (i dobishëm, i mbyllur, mënyrë reale e të menduarit).feedback from user elvis11


headline:
Smiles 

Write to this user - letter goes to top.al mailbox. You can see it in your mailbox.

NB! Sending chain letters, advertisements and spam to users is strictly forbidden. Punishment is account block.© 2018 Top.al - all rights reserved.