Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
offline 

djana

viewed: 2713 fame: 59.34 activity: 18
djana ankeedi pilt
  Write a letter
last visit: 01.12.2018 - 13:01
registered: 27.04.2016 - 14:08
name djana
sex
   female   
growth 170 cm
birth date
19.08.1991    27
 match-meter »
country, city
Shqipëria, Tiranë  
occupation
media/advertising/public relations
 
occupation meria,reklamim ne lidhje publike
education
some college  
e- mail address visible only for people from your friendlist
homepage Top.al
languages Greqisht*** , Arabisht* , Frengjisht* , Gjermanisht* , Anglisht*

pictures

  • djana
  • djana
  • djana
  • djana
  • djana
  • djana
  • djana
  • djana
  • djana

in other pictures

* * »

blog

Njerëzit që preken për çdo gjë dhe qajnë, kanë cilësi të veçantë.
Thursday, 23. November 2017 Time 12:22
Një qenie njerëzore nuk është aq e paprekshme, saqë të mos ndiejë dhimbje dhe gëzim.... read more »

Gabimi i nënës në që i mori jetën së bijës.
Saturday, 11. March 2017 Time 09:27
Interneti dhe rrjetet sociale mund të jenë një mallkim dhe një bekim. Kësaj nëne iu desh të mës... read more »

schools

Class of 2015»
Universiteti i Tiranës
Shkolla me e mir ne Tiran.

communities

Big Brother 5 7994 , Tirana 8033 , top.al 17780

interests

muzik 133 , shkoll 12 , sport 252

extra information

Ndershmeria është nje dhurat e shtrenjte prandaj kurr mos e prit prej njerzve pa vlerë..

contacts
  add to friendlist »
  user hasn't added you to his/her friendlist
 
to attention-list with memo
  block user »
You can see and edit all your lists on this page contacts.
activities
 she commented »
 she was commented »
 Her posts in clubs »
 she was tagged »
 this user has no tests

gifts gifts see all her gifts »
send a gift » to user

friends
She was characterized
.
Bukuroshe :*
eervin 04.11.2016 - 09:55
see all »
She characterized
.
bukuroshe
desada1 07.06.2017 - 19:46
see all »


videos
https://<a href=\\\"/g/?link=www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D08zhl4O2A70\\\" rel=\\\"nofollow\\\" target=\\\"_blank\\\">www.youtube.com/watc<wbr>h?v=08zhl4O2A70</a>
See all user's videos (11) »


who is djana?

test image
his/her relationship status is not set.  
+Successfully chosen sweetheart of the user is eervin
Days together: 993
rate style User rating type is: bukuri e humbur.
Ke pranuar notë nga ai/ajo? Wow! :)
person_type PESHKAQEN (dominant, i çelur, mënyrë reale e të menduarit, person i zgjuar).feedback from user djana


headline:
Smiles 

Write to this user - letter goes to top.al mailbox. You can see it in your mailbox.

NB! Sending chain letters, advertisements and spam to users is strictly forbidden. Punishment is account block.© 2019 Top.al - all rights reserved.