Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
offline 

amin

Dikur ke qen trendafili im por tashme je thar *ROSE* *ROSE*
viewed: 894 fame: 6.37 activity: 21
amin ankeedi pilt
  Write a letter
last visit: 06.12.2018 - 13:46
registered: 17.06.2018 - 17:39
name
sex
   female   
birth date
15.05.2003    15
 match-meter »
country, city
Kosova, Prishtinë  
e- mail address visible only for people from your friendlist

pictures

  • amin
  • amin


blog

Një genjeshter nga një person qe e kom dashtë me zemer
Wednesday, 14. November 2018 Time 19:15
 Gjëja më e bukur në jet jan ata persona të cilët të duan e ndjejn kur ti ke dhimbje bëjn zhdo gjë që loti të mos rrjedh nga syri por të kesh një buzëqeshje në fytyr dhe që jeta e ti nuk ka kuptim pa ... read more »

Thanje per jeten
Tuesday, 13. November 2018 Time 21:58
Gjithmon them jamë mirë.Por kur dal para pasqyres shoh syt e mi duke lotuar,dhe them tani thuaj të vërteten se si je në shpirt! E mban mend kur më thoje vdes për ty? E vërtet për mua ke vdekur.Drama e... read more »

communities

top.al 18488

contacts
  add to friendlist »
  user hasn't added you to his/her friendlist
 
to attention-list with memo
  block user »
You can see and edit all your lists on this page contacts.
activities
 she commented »
 she was commented »
 Her posts in clubs »
 she was tagged »
 this user has no tests

see all her gifts »
send a gift » to user

activity feed
04.12.2018
 
offline amin - 21:23
Dikur ke qen trendafili im por tashme je thar *ROSE* *ROSE*
14.11.2018
 
offline amin - 19:27
 
offline amin - 19:27
 
offline amin - 19:27

friends
who is amin?

test image
his/her relationship status is not set.  
+Successfully chosen sweetheart of the user is bliner
Days together: 39
rate style User rating type is: bukuri e humbur.
Ke pranuar notë nga ai/ajo? Wow! :)
person_type GJYKATËS (dominant, i mbyllur, mënyrë reale e të menduarit, person i zgjuar).feedback from user amin


headline:
Smiles 

Write to this user - letter goes to top.al mailbox. You can see it in your mailbox.

NB! Sending chain letters, advertisements and spam to users is strictly forbidden. Punishment is account block.© 2018 Top.al - all rights reserved.