Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
offline 

Skenderhajdini1

viewed: 910 fame: 41.96 activity: 12
Skenderhajdini1 ankeedi pilt
  Write a letter
last visit: 24.01.2017 - 12:53
registered 03.05.2011 - 00:20
name skender hajdini
sex
   male   
growth 180 cm
birth date
09.05.1988    30
 match-meter »
country, city
Kosova, Prishtinë  
location Prishtine
occupation
management
 
occupation Ingj.I Makineris
education
bachelor's degree  
homepage http://www.gmail.com
phone number visible only for people from your friendlist
languages Shqip*** , Turqisht** , Anglisht** , Gjermanisht*
messengers
Skype
My status skenda890

pictures

  • Skenderhajdini1 - Me qiken
  • Skenderhajdini1 - une me jakne
  • Skenderhajdini1 - Une ne te djathet
  • Skenderhajdini1 - Une ne te djathet
  • Skenderhajdini1 - une majtas
  • Skenderhajdini1 - UNE
  • Skenderhajdini1 - une
  • Skenderhajdini1 - une
  • Skenderhajdini1 - Une ne te majt
  • Skenderhajdini1 - N'villa Germi

pictures in albums

Skenderhajdini1 pildid albumites Skenderhajdini1 photos Skenderhajdini1 pildid albumites Fotot e Fejeses Skenderhajdini1 pildid albumites Fotot e Fejeses Skenderhajdini1 pildid albumites Skenderhajdini1 photos Skenderhajdini1 pildid albumites Skenderhajdini1 photos »

blog

E dashur NENE!
Sunday, 21. July 2013 Time 03:56
... read more »

KAFEJA E ITHËT DHE FEJESA E VAJZËS
Sunday, 07. July 2013 Time 22:26
Ishte një vajzë shumë e bukur dhe e pamartuar. Jo se nuk kishte o... read more »

schools

Class of 2010»
Shtjefën Gjeqovi
Kam mbaruar klasen e XIII

communities

interests

filma 55 , miqsi 10 , muzika 48 , shopping 6 , skender hajdini prishtinë , sporti 27 , udhetim 4

extra information

Syno cilësinë, jo sasinë. «Është bukur të njohësh shumë njerëz, por edhe në një grup të madh, ke prirjen të kërkosh ata pak me të cilët ndihesh më rehat.
Ji një mik i vërtetë. Pres që miqtë e mi të jenë besnikë dhe të besueshëm, prandaj përpiqem që edhe vetë të jem e tillë me ta.
Shprehe vlerësimin. Kur e vlerësoj miqësinë e dikujt, ia shpreh me anë të një kartoline ose dhurate.

contacts
  add to friendlist »
  user hasn't added you to his/her friendlist
 
to attention-list with memo
  block user »
You can see and edit all your lists on this page contacts.
activities
 he commented »
 he was commented »
 user's posts in clubs »
 he was tagged »
 this user's tests (1) »

gifts gifts see all his gifts »
send a gift » to user

friends
He was characterized
-nophoto-
Gjithmon merakli shofer dhe ja tu plotsua deshira te jesh shofe per gjithqka big boss
booss1 03.05.2014 - 00:08
see all »


applications
Takime

videos
ARTIOLA & PONI - FOL SHQIP
See all user's videos (11) »


who is Skenderhajdini1?

test image
his/her relationship status is in relation.  
+No successful chosen one
rate style User rating type is: realist.
Person shumë objektiv kur vlerëson fotografi.
person_type POLITIKAN (dominant, i çelur, mënyrë abstrakte e të menduarit, person i zgjuar). Ka mbathur kravatë dhe buzëqesh 12 orë në ditë (4 orë në gjum duke flejtur).feedback from user Skenderhajdini1


headline:
Smiles 

Write to this user - letter goes to top.al mailbox. You can see it in your mailbox.

NB! Sending chain letters, advertisements and spam to users is strictly forbidden. Punishment is account block.© 2019 Top.al - all rights reserved.