Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
offline 

Irmaaa

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow
viewed: 27452 fame: 162.66 activity: 70
Irmaaa ankeedi pilt
  Write a letter
last visit: 27.02.2019 - 17:51
registered: 02.03.2013 - 14:15
name irma
sex
   female   
growth 170 cm
birth date
11.07.1993    25
 match-meter »
country, city
Shqipëria, Tiranë  
occupation
finances/banking/insurance
 
occupation studente
education
some college  
languages Shqip*** , Anglisht*** , Gjermanisht** , Greqisht* , Italisht*

pictures

  • Irmaaa
  • Irmaaa
  • Irmaaa
  • Irmaaa
  • Irmaaa
  • Irmaaa
  • Irmaaa - :P
  • Irmaaa
  • Irmaaa - ne te majt   me sheficen sauren

in other pictures

* * * »

blog

Mbreti dhe 4 grate e tije.
Tuesday, 26. February 2019 Time 20:04
Na ishte një herë një mbret që kishte 4 gra. Gruan e katërt e donte më shumë se të tjerat. I blente veshje nga më të shtrenjtat dhe e trajtonte me përkujdesjen maksimale. Asaj i jepte më të mirën.... read more »

Nuk do mundem dot te mesoj se si.
Sunday, 10. December 2017 Time 14:55
une kurre nuk e kam pelqyer menyren se si syzet duken tek une... read more »

schools

Class of 2011»
Universiteti i Tiranës

communities

Big Brother 5 7542 , Ritmi i Natës 39 , Tirana 7579 , top.al 16672

interests

kercim 6 , mesim 2 , music 31 , top.al 44 , tv 11

extra information

Buzqeshja eshte nje vije e shtrember, qe mund te drejtoje shume gjera!

contacts
  add to friendlist »
  user hasn't added you to his/her friendlist
 
to attention-list with memo
  block user »
You can see and edit all your lists on this page contacts.
activities
 she commented »
 she was commented »
 Her posts in clubs »
 she was tagged »
 this user has no tests

gifts gifts see all her gifts »
send a gift » to user

activity feed
Today
 
offline Irmaaa - 00:11
Photo is in the top #2
Yesterday
 
offline Irmaaa - 19:14
Photo scored 10 points
 
offline Irmaaa - 12:01
Photo is in the top #2
20.03.2019
 
offline Irmaaa - 21:41
Photo is in the top #4
 
offline Irmaaa - 09:31
Photo is in the top #4

friends
She was characterized
.
Kam pershtypjet me te mira per Irmen. Por nuk e di perse me ka bllokuar?!
EdiEdiEdiEdi 03.10.2018 - 16:29
see all »
She characterized
.
Njonen kom une 3>
desada1 27.08.2018 - 19:03
see all »


videos
Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow
See all user's videos (24) »


who is Irmaaa?

test image
his/her relationship status is not set.  
+No successful chosen one
rate style User rating type is: pesimist.
Edhe pse vlerëson me nota të ulëta, ai/ajo është relativisht i/e drejtë.
person_type KËSHILLTAR SHPIRTËROR (i çelur, mënyrë abstrakte e të menduarit, person emocional).feedback from user Irmaaa


headline:
Smiles 

Write to this user - letter goes to top.al mailbox. You can see it in your mailbox.

NB! Sending chain letters, advertisements and spam to users is strictly forbidden. Punishment is account block.© 2019 Top.al - all rights reserved.