Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
offline 

-Bora-


moderator
Për çfarë je duke menduar, çfarë je duke bërë...
viewed: 71329 fame: 610.95 activity: 85
-Bora- ankeedi pilt
  Write a letter
last visit: 14.01.2017 - 18:18
registered: 10.03.2011 - 09:46
name Bora
sex
   female   
growth 168 cm
birth date
20. July  
 match-meter »
country, city
Shqipëria, Tiranë  
occupation
administerative work
 
education
master's degree  
homepage http://www.top.al/users/-Bora-
languages Shqip*** , Frengjisht*** , Turqisht** , Italisht** , Anglisht**

pictures

  • -Bora- - Xx Per Macokun Tim Te Shtrenjte xX
  • -Bora-

pictures in albums

-Bora- pildid albumites Vetëm MaCca ... ! -Bora- pildid albumites Vetëm MaCca ... ! -Bora- pildid albumites Vetëm MaCca ... ! -Bora- pildid albumites Vetëm MaCca ... ! -Bora- pildid albumites Vetëm MaCca ... ! »

in other pictures

* * * »

blog

“Gëzuar Vitin e Ri!”
Saturday, 31. December 2016 Time 20:42
Viti i Ri po afron dhe kjo mundësi e re për të arritur qëllime, sfida dhe ndryshime ... read more »

Shprehje filozofike të mbushura me urtësi
Sunday, 18. December 2016 Time 13:25
read more »

schools

Class of 2015»
Shkolla e lartë "Universiteti Europian i Tiranës

communities

Humor Shqip 44 (community owner) , Shqiperia Ime 3 , Tirana 16427 , top.al 39550 , Vargje zemre... 93 (community owner) , Vetëm për femrat ! 59 (community owner) , ٠ • • Nena Qenia Me e Dashur Ne Bote • • ٠ 67

Private clubs: 1


interests

argetim 134 , art 27 , bloge 7 , chat 15 , filma 113 , gjum 9 , humor 40 , internet 50 , kinema 21 , kinematografi 4 , klube 7 , kompjuter 14 , lexim 43 , libra 229 , lojra 24 , miq 24 , muzike 188 , pc 12 , plazh 9 , poezia 7 , pushime 7 , shetitje 60 , shkolla 37 , shoqeri 169 , sport 498 , top.al 88 , tv 26 , udhetime 30 , video 7 , zbavitje 21

extra information

Faleminderit !
Faleminderit atyre që më urrejnë!
-Më bëtë një njeri më të fortë.
Faleminderit atyre që më kanë zili!
-Më bëtë të ndihem e veçantë.
Faleminderit atyre që më kanë në zemër!
-Më bëtë të ndihem e rëndësishme.
Faleminderit atyre që ikën!
-Më mësuat që asgjë nuk zgjat përgjithmonë.
Faleminderit atyre që qëndruan me mua!
-Më mësuat kush janë miqtë e vërtetë.

contacts
  add to friendlist »
  user hasn't added you to his/her friendlist
 
to attention-list with memo
  block user »
You can see and edit all your lists on this page contacts.
activities
 she commented »
 she was commented »
 Her posts in clubs »
 she was tagged »
 this user's tests (4) »

gifts gifts see all her gifts »
send a gift » to user

activity feed
16.01.2017
 
offline -Bora- - 03:05
Photo scored 10 points
12.01.2017
 
offline -Bora- - 00:03
commented user prizren029 picture
 
offline -Bora- - 00:03
Started playing game Commentator
11.01.2017
 
offline -Bora- - 23:43
finds video to be interesting Mariah Carey NYE performance mess!
 
offline -Bora- - 23:42
Added new video Mirëmëngjes Dashni
Mirëmëngjes Dashni

friends
She was characterized
.
Shum Bukuroshe Je Komplimente Për Ju Princess Veq Suksese Yll
caniii 08.10.2016 - 21:11
see all »
She characterized
.
Respekte për Ju, Komandant ! :)
MeAfer 27.11.2016 - 00:12
see all »


videos
Mirëmëngjes Dashni
See all user's videos (147) »


who is -Bora-?

test image
his/her relationship status is in relation.  
+Successfully chosen sweetheart of the user is vissari
Days together: 630
rate style User rating type is: radikal.
Konkurruesi ose armiku fitojnë 1, të tjerët 5 pikë. Nuk është e drejtë.
person_type PESHKAQEN (dominant, i çelur, mënyrë reale e të menduarit, person i zgjuar).feedback from user -Bora-


headline:
Smiles 

Write to this user - letter goes to top.al mailbox. You can see it in your mailbox.

NB! Sending chain letters, advertisements and spam to users is strictly forbidden. Punishment is account block.© 2017 Top.al - all rights reserved.