Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Rate in age until
Rate 50 picture more and receive 50 bonuspoints
-
won't rate
1
don't like it
2
don't care
3
okay
4
cool
5
really cool
7
favorite
10
TOP
Picture information
offline evi  (28)

last visit: 12.10.2015 - 23:25
top's record: 22.07.2015 - 12:41, #1
picture has been added: 21.07.2015 - 20:49
link:

Write comment:


Smiles

pages: 1 


pic
Super Dokesh Komplimente Evi Veq Suksese Yll

#7, 22.12.2017 - 22:15, user with picture caniii


pic
#6, 04.10.2016 - 10:36, user with picture dreqi


pic
Nga komentatori,shume bukur ke daL ne foto

#5, 04.03.2016 - 18:05, user with picture bem


pic
Përshëndetje.
Çkemi.
Si jeni?
Shumë simpatike dhe e bukur si yll je.
Që në momentin e parë që e kam parë foton tënde, më ke bërë shumë përshtypje duke më tërhequr shumë vëmendjen dhe kureshtjen, dëshiroj sinqerisht dhe seriozisht , të bisedojmë dhe të njihemi edhe më mirë bashkë, në këtë moment nëse nuk ju shqetësoj. Ju lutem sinqerisht më ktheni përgjigje në këtë moment.
Kjo është adresa ime e SKYPE;
...... edi.al11 ......
Me respekt dhe sinqeritet;
TIRANA - ALBANIA. SHQIPËRIA.
.......... ; ....
deshironi te bisedojme per lidhje seriozisht se bashku ?
nuk po tallem e kam seriozisht. me ktheni pergjigjen te lutem sapo ta lexoni mesazhin ...... ; ............ JENI E LIDHUR APO SINGELL? . ...........

#4, 09.02.2016 - 18:51, user with picture SUPER-DJ


pic
tung, deshiroj te flasim nese ben...?

#3, 29.07.2015 - 13:31, user with picture zeshkan2


pic
hi there ,,,,

#2, 26.07.2015 - 00:04, ALban89


pic
10 points SMS Flm ty

#1, 21.07.2015 - 21:08, user with picture Istogaliu


faleminderit juve mik
24.07.2015 - 21:51, owner of the picture evipages: 1 

Pictures of user evi:
Rate more:Rate in age until
Rate this picture to see the next:
-
won't rate
1
don't like it
2
don't care
3
okay
4
cool
5
really cool
7
favorite
10
TOP


© 2018 Top.al - all rights reserved.