Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Rate in age until
Rate 50 picture more and receive 50 bonuspoints
-
won't rate
1
don't like it
2
don't care
3
okay
4
cool
5
really cool
7
favorite
10
TOP
Picture information
offline halit-sejdi  (50)

last visit: 28.03.2017 - 08:48
top's record: 30.08.2009 - 00:01, #123
picture has been added: 29.08.2009 - 22:11
link:

Write comment:


Smiles

pages: 1 


pic
Le të jetë çdo ditë e ardhme më e mirë,
le të jenë të gjitha sipas dëshirës Tënde,
kur të bjerë shiu, për Ty le të shkëlqejë dielli.
Jeta Jote le të jetë rruga prej trëndafilave e ujitur me shiun e lumturisë,
e ngrohur me lumturinë e vërtetë, kurse nëpër jetë le të të udhëheqë fati.
Gëzuar ditëlindjen! - Nga Stafi i Top.al

#3, 03.01.2016 - 12:22, -Bora-


pic
Pershendetje si po e kaloni? A jeni mire, sa bukur paske dal ne foto

#2, 18.06.2012 - 11:48, user with picture atena11


gjithashtu edhe nga une keni pershendetje te sinqerta po me vjen mir qe me keni vlersu aq shum nese doni mundemi te njoftohemi me shum me respekt nga une h.s.
21.06.2012 - 08:54, owner of the picture halit-sejdi


pic
Urime Ditelindja .Fati qoft me ty dhe Familjen tuaj.U befsh 100-ind vjeq.

#1, 03.01.2010 - 00:52, user with picture Istogaliupages: 1 

Pictures of user halit-sejdi:
Rate more:Rate in age until
Rate this picture to see the next:
-
won't rate
1
don't like it
2
don't care
3
okay
4
cool
5
really cool
7
favorite
10
TOP


© 2017 Top.al - all rights reserved.