Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Rate in age until
Rate 50 picture more and receive 50 bonuspoints
-
won't rate
1
don't like it
2
don't care
3
okay
4
cool
5
really cool
7
favorite
10
TOP
;)

;)

Picture information
offline Gloriashamo  (17)

last visit: 19.08.2016 - 00:09
top's record: 29.04.2014 - 08:31, #98
picture has been added: 26.04.2014 - 14:03
link:

Write comment:


Smiles

pages: 1 


pic
I greet its Sunday * KISSING *

#9, 10.04.2016 - 18:04, user with picture dholidej


pic
Le të jetë çdo ditë e ardhme më e mirë,
le të jenë të gjitha sipas dëshirës Tënde,
kur të bjerë shiu, për Ty le të shkëlqejë dielli.
Jeta Jote le të jetë rruga prej trëndafilave e ujitur me shiun e lumturisë,
e ngrohur me lumturinë e vërtetë, kurse nëpër jetë le të të udhëheqë fati.
Gëzuar ditëlindjen! - Nga Stafi i Top.al

#8, 23.02.2016 - 18:10, -Bora-


pic
Keni dal.shume bikur

#7, 15.01.2016 - 21:04, user with picture Beaa


pic
Shume mir po dukesh

#6, 20.08.2015 - 18:26, user with picture dholidej


pic
Shummm bukur ijeee dal beee

#5, 28.12.2014 - 23:48, user with picture erdon-1


pic
loqka.........

#4, 17.05.2014 - 12:40, user with picture dashuriaa


pic
burre quhet ai qe kujdeset dhe qe e don femren e tij jo ai qe e tradheton dhe e keqtrajton ate


#3, 17.05.2014 - 12:10, jonuzmuca


pic
burre quhet ai qe kujdeset dhe qe e don femren e tij jo ai qe e tradheton dhe e keqtrajton ate


#2, 17.05.2014 - 12:10, jonuzmuca


pic
llkum je ti

#1, 26.04.2014 - 14:16, user with picture zvicrrani20



pages: 1 





Pictures of user Gloriashamo:
Rate more:



Rate in age until
Rate this picture to see the next:
-
won't rate
1
don't like it
2
don't care
3
okay
4
cool
5
really cool
7
favorite
10
TOP


© 2017 Top.al - all rights reserved.