Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
Rate in age until
Rate 50 picture more and receive 50 bonuspoints
-
won't rate
1
don't like it
2
don't care
3
okay
4
cool
5
really cool
7
favorite
10
TOP
Picture information
offline bikim

last visit: 21.05.2017 - 20:38
top's record: 29.06.2011 - 12:31, #95
picture has been added: 27.06.2011 - 15:33
link:

Write comment:


Smiles

pages: 1 


pic
Le të jetë çdo ditë e ardhme më e mirë,
le të jenë të gjitha sipas dëshirës Tënde,
kur të bjerë shiu, për Ty le të shkëlqejë dielli.
Jeta Jote le të jetë rruga prej trëndafilave e ujitur me shiun e lumturisë,
e ngrohur me lumturinë e vërtetë, kurse nëpër jetë le të të udhëheqë fati.
Gëzuar ditëlindjen! - Nga Stafi i Top.al

#2, 13.09.2015 - 19:29, -Bora-


flm shum Bora dhe Top.al suksese

13.09.2015 - 19:53, owner of the picture bikim


pic
Mbaj kokën lart, Qëndro krenar, Tregoju të gjithëve që jemi Shqipëtar. Gëzuar 100 Vjetorin e Pavarësisë!

#1, 28.11.2012 - 12:12, user with picture 100VjetShtet


,,te paret tan amanet na kan lan te gjith shqiptaret ne nje shtet me kan,,
30.11.2012 - 15:16, owner of the picture bikimpages: 1 

Pictures of user bikim:
Rate more:Rate in age until
Rate this picture to see the next:
-
won't rate
1
don't like it
2
don't care
3
okay
4
cool
5
really cool
7
favorite
10
TOP


© 2017 Top.al - all rights reserved.