User's answers in clubs discussions
« User's profile

 Pages: 1 

user offline pHaTTo1 (28)
Club name Liverpool FC
Question ...
Added 18.08.2016 - 07:02
User's answer Do të jetë kampion
18.08.2016 - 07:02, user with picture dholidej
user offline pHaTTo1 (28)
Club name Liverpool FC
Question A jeni te knaqur me transferimet e reja
Added 18.07.2016 - 07:36
User's answer Po, por një tjetër golashënues në Anfield Road është e garantuar titullin.
Hariz dhe ekspert Jürgen Klopp dorës ajo i jep stadiumin Liverpool në shumë më të madhe të trofeve që britanikët dhe medžunarodne nëse Mesi anashkalojë ishullin, Liverpool në fund këtë vit kandidat najseriozniji për titullin, veçanërisht në qoftë se sulmuesi kolumbian Andrian Ramos nga Dortmunt whips të bëjë një hap të rëndësishëm përpara në linjë " kuqe "i luajë për ekipin e Liverpool

Yes, but another scorer at Anfield Road is guaranteed title.
Hariz and expert Jürgen Klopp hand it gives the Liverpool stadium on the biggest lot of trophies that the British and medžunarodne if Mesi bypass the island, Liverpool finally this year najseriozniji candidate for the title, especially if Colombian striker Andrian Ramos from Dortmunt whips make a significant move forward in line " red "i play for the team Liverpool
18.07.2016 - 07:36, user with picture dholidej
user offline pHaTTo1 (28)
Club name Liverpool FC
Question a pe fitojm sivjet a...
Added 16.07.2015 - 21:01
User's answer Ne do të sulmojë për fronin kampion
16.07.2015 - 21:01, user with picture dholidej

 Pages: 1 

See also
© 2019 Top.al - all rights reserved.