Që sot, një internet faqe e re sociale Top.al është hapur për shfrytëzuesit shqipëtarë të internetit. Kjo faqe është regjistruar nga Demir Gajni, në bashkëpunim me kompaninë Estoniane për internet "Rate Solutions", e cila sot ka faqe të tilla në 30 vende të Europës dhe me një tempo shumë të shpejtë, zgjerohet edhe në vende të tjera.


Top.al - është faqe më e re shqipëtare, ku mund të gjeni miq të ri dhe miq të vjetër shkollor, të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju, të vlerësoni fotografitë e të tjerëve, të komentoni fotografitë e të tjerëve, të krijoni blogun tuaj personal, t'ju bashkangjiteni klubeve të faqes, të luani lojra online (në faqen tonë janë mbi 15000 lojra!) dhe të argëtoheni me shumë gjëra tjera interesante!

Fotografi - çdo anëtarë në profilin e tij/saj ka vend ku mund të shton fotografi. Një nga nocionet më kryesore të Top.al është që anëtarët t'i vlerësojnë fotografitë e shtuara nga të tjerët, t'i komentojnë ato dhe në këtë mënyrë të fitojnë bonuspikë me të cilët do të mund t'i shfrytëzojnë shërbimet e faqes.

Shkolla - në Top.al ju mund të gjeni miq të tanishëm dhe miq të vjetër shkollor ose kolegë.

Bloge - krijoni një blog dhe tregojuni miqve tuaj çfarë mendoni, çfarë dëshironi të bëni dhe shumë gjëra tjera që ju flejnë në zemër dhe ju bëjnë të ndjeheni të lumtur. Është fakt që ju zgjidhni se çfarë do të shkruani në blogun tuaj, mirëpo sidoqoftë gjithçka duhet të jetë sipas rregullave të faqes.

Klube - nëse dëshironi të gjeni miq të ri të cilët kanë interese të ngjashme ose të njëjta me ju (muzikë, sport, kino, kompjuterë, vetura etj), klubet janë vendi i saktë, ku mund të të shpërndani ide, informacione dhe gjithçka tjetër me ato.

Bisedoni me miq! Shpërndani nocionet tuaja! Argëtohuni! Top.al është vendtakimi juaj!

Informacione për reklamim mund të gjeni këtu »
Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi të na kontaktoni në e-mail adresën: webmaster@top.al© 2019 Top.al - all rights reserved.