He got a gift

On this page you can see gifts which were sent to this user
  Send a gift to user Teo »
  Give a gift to your friend »Luv luv mbaje pak doren do ne lesh fukara :p :**

21.03.2019 - 00:08,  saura
Love

offline Teo

e merito ni kafe mortje

25.01.2019 - 11:40,  Irmaaa
Coffee

ti them dhe mjaltit me ardh , se na ka lon pa lek te blej noi gjo per ta shoqeru kafen

25.01.2019 - 14:57, user with picture Teo
offline Teo

Hahahahaha goca jom une mortje mos u frikso , shkon ni kafe mbas dhurates

11.01.2019 - 12:45,  Irmaaa
Coffee

offline Teo

Mortje duhet me ta uru ene ty vitin e ri
Ni vit i mbar ene u bofsh cift ne 2019 gezuar


06.01.2019 - 14:34,  Irmaaa
Snow-maiden

offline Teo

Gjithashtu zemer, le te jet 2019 vit i realizimit te endrave, shendet, mbarsi , dashuri & harmoni gezuar!:***

04.01.2019 - 03:34,  saura
Romantic date

nk kam ankesa zemer , vec me harmonin duhet pak pune

04.01.2019 - 11:08, user with picture Teo
offline Teo

:* :*

28.09.2018 - 16:25,  saura
Kiss

te kam zemer :*


28.09.2018 - 16:27, user with picture Teo
offline Teo

:* :*

15.07.2018 - 15:38,  saura
Heart

love u :**

15.07.2018 - 18:48, user with picture Teo
offline Teo

Osht koha e shalqinit jo e spinaqit mos genje mortje ato gatime jon salcice vet i ke gatu

16.06.2018 - 12:04,  Irmaaa
Watermelon

offline Teo

I paska memorizu zmr ditet e vecanta :p :* :*

11.06.2018 - 09:19,  saura
I Miss You

offline Teo

Ktej nga katuni im nuk del bosh

25.05.2018 - 07:47,  desada1
Coffee

offline Teo

 
 user
offline Teo
Se also
Make your friends happy!
Choose the best gift:
see all »
© 2019 Top.al - all rights reserved.