She got a gift

On this page you can see gifts which were sent to this user
  Send a gift to user Irmaaa »
  Give a gift to your friend »flm mortje tu shtofshin $ dhe me noi fat te mire :p

27.02.2019 - 17:31,  Teo
Champagne

Snuk osht asni gjo mortje ti shtohen bletes jo mu te parin e kom gjet hala te dytin snuk

27.02.2019 - 17:50, user with picture Irmaaa

Gezuar mortje nje vit i mbare plot lumtur e dashuri ps: pakon me dhura po e mbaj , ket gocen po ta kthej serish se na fut n konflikt :p

06.01.2019 - 15:11,  Teo
Snow-maiden


Bukur zmr *GIVEHART*

23.11.2018 - 11:03,  djana
Angel!

Pitushja ime ti

24.11.2018 - 10:42, user with picture Irmaaa

Te takon nje kafe..te beft mire

22.11.2018 - 08:20,  orbiti
Coffee

Ty tlumshin ato duar e ke qa kafen

22.11.2018 - 12:04, user with picture Irmaaa

Si fund jave qe esht e shoqerojm me coku bubi:d :*

10.11.2018 - 13:48,  saura
Chocolate candies16.11.2018 - 09:37, user with picture Irmaaa

Je ma e mira je ma e mira

22.10.2018 - 16:14,  dritonii
Scary face

Je ma ylli jee

09.11.2018 - 11:35, user with picture Irmaaa

Gezuar ditelindjen bubi :****

11.07.2018 - 04:25,  saura
Teddy bear

Rrofsh zemra ime

13.07.2018 - 10:20, user with picture Irmaaa

Nga bubi do te therras Hatixhe tani , te pershendes )
https://www.youtube.com/watch?v=K_i4kcixYJo


24.07.2017 - 21:16,  saura


HAHAHAHAHAHAHAH e kom fiksim ket kongen

24.07.2017 - 21:20, user with picture Irmaaa

Urime ditelindjen xhemla nxiri fundin shishes

11.07.2017 - 23:24,  desada1
Champagne24.07.2017 - 11:22, user with picture Irmaaa

gezuar ditelindjen mortje edhe 100 ps : makinen e more po te dhuroj 1 vit karburant pr te :p, dhe shkrepsen me e djek fare sonte klb :*

11.07.2017 - 22:42,  Teo
Matches and gas

mir do ishte ta digjnim te ton bashk shm flm mortje

13.07.2017 - 10:21, user with picture Irmaaa

 
 user
offline Irmaaa
Se also
Make your friends happy!
Choose the best gift:
see all »
© 2019 Top.al - all rights reserved.