his comments
Here are user's last comments to pictures.

1.2.3. PUTHEE :p

12.08.2014 - 12:13, fuzi

wueehh qfar knaqesiiee do ishte me qen me personin e dashurr :P

29.05.2014 - 16:52, fuzi

merre dhe eja

29.05.2014 - 17:03, user tilatilushi


sofialove :) *KISSING*

30.12.2013 - 22:37, fuzi

:)

30.12.2013 - 22:39, user sofialove


shuum domethenje me vedd :)

26.08.2013 - 00:43, fuzi

Ashtu eshte mik

26.08.2013 - 00:52, user tarantura


ka je niss kshtuuu oo pupulakk :P


12.07.2013 - 00:23, fuzi

x dasem

12.07.2013 - 00:26, user Marjeta


ju jeni duke luajtur lojën Komentator

25.02.2012 - 22:04, fuzi

fenomenal dokesh :D

28.03.2011 - 06:09, fuzi

ahahaha qa koka taxi mir ahaha a bon te hypi edhe un :P

18.10.2010 - 14:24, fuzi

alo alo ambulanca:P

15.10.2010 - 11:04, fuzi
 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2019 Top.al - all rights reserved.