her comments
Here are user's last comments to pictures.

nophoto posta veq na per male po ju man hahaha

27.07.2013 - 15:47, inaa85

nophoto falimderit per vlersime te pershendes kalamir

25.06.2013 - 14:10, inaa85

sps


24.07.2013 - 11:00, user Xhelal-Rrahmani


nophoto flm per vlersim

23.11.2012 - 14:38, inaa85

nophoto flm per vlersimeeeeee

13.07.2011 - 13:16, inaa85

urdho hera tjera

18.11.2011 - 16:43, user ferizajsiti


nophoto hhaha ok sidoqoft flm

28.06.2011 - 23:14, inaa85

Sps

28.06.2011 - 23:15, user Labb


nophoto flm flm per vlerime flm si ne shkolle krej 5 haha thnx

28.06.2011 - 23:11, inaa85

Ehh e di se ste mjafton 5 ty se sje ne shkolle te mesme por ne fakultet haha
por qka me ba spo kem mundesi ma shume.


28.06.2011 - 23:13, user Labb


nophoto jo mare rujet ti veten e pse na qka kem me bo sen skem qka me bo si te hanger si nuk te hanger haahahhaha


06.05.2011 - 13:32, inaa85

SPO KAM TE QART QKE DESHT ME THEN MARE SE KAM QART

18.11.2011 - 17:05, user ferizajsiti


nophoto flm per vlersime.......

05.05.2011 - 22:19, inaa85

asgje ina thjesh e meriton..

06.05.2011 - 20:31, user andii


nophoto ike se pot han hahhahahaa


05.05.2011 - 17:57, inaa85

JO MOS KE DERTIN SE DO ME HAJE SE QDO BENIT JU PO TE ME HAJE PASTAJ

06.05.2011 - 12:29, user ferizajsiti


nophoto sa bukure veni me lula shum pom pelqen ky vend keshtu

05.05.2011 - 17:54, inaa85

E PO DHE MUA SI JE TI LULE ASHTU DHE KTO LULE SHUM ME PELQEJN

06.05.2011 - 12:30, user ferizajsiti

 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2019 Top.al - all rights reserved.