his comments
Here are user's last comments to pictures.

shum foto e mir

16.11.2013 - 22:09, mmm

shum mir koki dal valla

04.11.2013 - 21:03, mmm

rreklam e mir e ipkos

08.07.2013 - 22:21, mmm

paqeta ka shum te jesin apet


11.10.2012 - 21:21, mmm

qaj se blen e ka ne dor dikur edhe ne goj hahahaha


11.10.2012 - 21:16, mmm

per qet ver jan von pak

16.08.2012 - 19:05, mmm

shendos tjetra hahahhaha

16.08.2012 - 19:11, user albionarushiti


cilat jan ato qe nuk i keshe desht peshemull

16.08.2012 - 19:01, mmm

heheheh ato te cilat nuk i kusht desht ,nuk i don

16.08.2012 - 19:09, user albionarushiti


ashtu esht po qati bajm popllit se jan lodh me mashtrime se

01.05.2012 - 22:47, mmm

Nuk mashtrohet gjate populli jo,do shperthej

01.05.2012 - 22:55, user Istogaliu


po tja bajm te gjith argatin po me nimene e jo me perfetu perveti si kur jan tash ne qeveri

01.05.2012 - 22:42, mmm

Qeverit Shqiptare kurr nuk i kan sjell Lirin Popullit te saje,populli eshte ai ce ben te miren e vendit dhe Bashkimin

01.05.2012 - 22:44, user Istogaliu


me kan se bahet mir ukan valla

01.05.2012 - 22:30, mmm

T'ja bejm te gjithe Argatin , ce themi ne ,kjo do behet se ska si ndodh ndryshe
Nese te gjithe jemi unik ce te behet,ka per tu ber


01.05.2012 - 22:32, user Istogaliu

 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2019 Top.al - all rights reserved.