her comments
Here are user's last comments to pictures.

Super foto :)

28.10.2014 - 17:23, ilsida

Faliminderit per komentin dhe vlersimin. Respekt nga ana ime *ROSE* *KISSING*

28.10.2014 - 18:06, user Istogaliu


*HI* :-)

21.08.2013 - 16:43, ilsida

*HI*

21.08.2013 - 17:19, user Dolian


*JOKINGLY* Nuk jane mesuar me femra shefe ndaj o shef :D *JOKINGLY*

13.06.2013 - 19:29, ilsida

oK, por jo te gjitha, ler ndonje rezerve per me vone se si dihet mos mbetemi bosh *JOKINGLY*

13.06.2013 - 19:20, ilsida

Sa te shkon roli babit :D *THUMBS UP*

29.05.2013 - 19:06, ilsida

Po thosha se ....... DEMTON RENDE SHENDETIN, po beson njeri, sbeson *LOL*

07.02.2013 - 16:29, ilsida

hahahahahah :))))

07.02.2013 - 16:32, user Buli


hajde te te bej une nje xhiro se e kam audi :P

25.12.2012 - 13:37, ilsida

hahaha falemnderit

25.12.2012 - 13:43, user Eraldi1


Krenar qe jemi shqipetar :)

30.11.2012 - 07:40, ilsida

Urime 100 vjetorin VLORA edhe shume vite pavarsi. *DRINK*

01.12.2012 - 23:43, user Buli


Flm :-) :-)

19.06.2012 - 20:35, ilsida

sps,,flm edhe nga ty *ANGEL* *KISSED*

19.06.2012 - 20:40, user orbiti


faleminderit ;-) *KISSING*

10.04.2010 - 00:20, ilsida

faliminderit shum shum per rrespkektin tuaj *ROSE* *ROSE* *ROSE* *KISSING*

10.04.2010 - 00:23, user admir82

 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2018 Top.al - all rights reserved.