her comments
Here are user's last comments to pictures.

nophoto Kjo esht foto ime

15.03.2019 - 22:04, Zade

nophoto Kjo foto esht e. SHERIN. DAVID. Modeles gjermane pse moj zemr foto te huj ske guxim ta tregosh bukurin tuaj po te rrejshme

15.03.2019 - 10:13, Zade

Me fal sa per info kjo foto esht e imja nqs ngjasoj me diken edhe tjere gje dhe me vjen keq per ty ktu ka njerz qe me njohin figuren time .. Sorry Bye Bye

15.03.2019 - 12:33, user Dea-gr


nophoto Qfar pedera haaaaa

15.03.2019 - 08:21, Zade

nophoto Moj dea foto te huja fut ktu

13.03.2019 - 07:04, Zade

Sorry you know me?

13.03.2019 - 09:18, user Dea-gr


nophoto Sexi. Djal haaaaa. Na dogje

12.03.2019 - 07:02, Zade

nophoto Per Datlindje time kom nje ftes me dal me Motorr te Bw uf sa idua Motorrat

09.03.2019 - 13:49, Zade

nophoto O ti djal aki. Njet mu vesh

07.03.2019 - 14:35, Zade

Jo jo

12.03.2019 - 19:45, user mirikumarak


nophoto Po. Bajatic. Femr. Katastrof e Keqe

06.03.2019 - 06:51, Zade

nophoto E sokol he Rombo haaaaaaaa ku ishe Ma Hert Se mka dhon baba per ni qoban haaaa

27.02.2019 - 17:07, Zade

Hajde ktu se ta baj un çobanin

01.03.2019 - 15:18, user sokollula


nophoto Cimo dil rrina kom kafe edhe un per ty

27.02.2019 - 15:49, Zade

kysmet po

27.02.2019 - 15:50, user cimma

 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2019 Top.al - all rights reserved.