his comments
Here are user's last comments to pictures.

Cfar ke te besh me Faslli Siqecen dhe Halim Kamberin,une i Kam miqe

15.10.2018 - 18:04, bem

jam e bija e halimit


19.10.2018 - 15:49, user albijola


E plazhi i Semanit sa kujtime ka per Ne,

29.07.2016 - 06:18, bem

shume bukur

29.07.2016 - 06:16, bem

100 vella,vite te liumtuea

24.07.2016 - 21:57, bem

Ke dal shume bukur

23.07.2016 - 20:22, bem

edhe 100 mik

23.07.2016 - 16:06, bem

edhe 10,bukuroshe, kalofshe vite te lumtura ne jete

23.07.2016 - 16:05, bem

Bukuroshe ,je si drite

23.07.2016 - 16:02, bem

Te pershendes Selva, e mire qenke

23.07.2016 - 07:39, bem

Pershendetje, nga komentatori, shume e ke humb.

23.07.2016 - 07:25, bem
 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2019 Top.al - all rights reserved.