her comments
Here are user's last comments to pictures.

nophoto Gezuar dhe urime

01.01.2015 - 23:16, Valbonax

Napiši odgovor...

11.09.2015 - 00:57, user ephitose


nophoto Ckemi po si je si kalon ndoj te re nga ty.

05.11.2014 - 07:51, Valbonax

nophoto Ti ku e ki gjemperinat ka humb aa ce je dal cullak krejt..


15.04.2014 - 09:42, Valbonax

oi Bone ai Maic me mbajt edhe u kan zheg se leje Gjemper ;-)

15.04.2014 - 20:57, user Talaman


nophoto Pershendetje nga lajmrohesh ti?

26.03.2014 - 22:20, Valbonax

nophoto Ke humbur,ckemi diq te re nga ty...

11.02.2014 - 14:59, Valbonax

nophoto Pershendetjee si je si kalon?

11.02.2014 - 14:56, Valbonax
 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2018 Top.al - all rights reserved.