his comments
Here are user's last comments to pictures.

Flm

10.12.2014 - 16:21, msn

Si perfundim, me rendesi eshte TET VAJE LEZET ... ate qe e pijn per momentin

10.12.2014 - 16:10, msn

Te boft mir dhe keshtu te shkoft cdo here .

10.12.2014 - 16:20, user saura


Jo asnjeher nuk jam i vendosur momentet jan ato qe vendosin shijen

10.12.2014 - 16:04, msn

Dhe siperfundim paske ngaterruar pijen

10.12.2014 - 16:05, user saura


Jo dhe aq

10.12.2014 - 15:58, msn

As ti nuk qenke i vendosur se me cfar e pi caffen.

10.12.2014 - 16:01, user saura


une me limon e pij!!

10.12.2014 - 15:52, msn

Paskam qen brenda shijeve te tua .

10.12.2014 - 15:54, user saura


po e vertet eshte!!.. ka edhe me kryp qe e pijn caffen

10.12.2014 - 15:50, msn

Kujtova se me rrejten , po qenka e vertet , e ti si e pi me limontos ?

10.12.2014 - 15:51, user saura


nc. vech caffe

10.12.2014 - 15:44, msn

Kam mar vesh se ju andej e pini caffen me veget , e vertet esht ?

10.12.2014 - 15:45, user saura


nese dehemi, nje caffe pastaj

10.12.2014 - 15:33, msn

Ose ndonje shweps :d

10.12.2014 - 15:38, user saura
10.12.2014 - 15:19, msn

Pershendetje , jo me fund se dehemi

10.12.2014 - 15:21, user saura
17.12.2013 - 15:41, msn

O shef..faleminderit per vleresimin

17.12.2013 - 15:49, user ilsida

 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2019 Top.al - all rights reserved.