comments about him
Here are the last comments about this user's pictures.

pse nofken dreqi?!

16.01.2018 - 01:23, user Babagjyshi

sdi as vet me ka mbetur ashtu dhe nuk po mundem ta ndryshoj

16.01.2018 - 01:36, user dreqi

münich Marienplatz

17.12.2016 - 18:40, user dreqi

nophoto prsh

27.09.2014 - 22:56, zeshkaneee

prsh *HI*

23.10.2014 - 00:24, user dreqi

nophoto e cili jeni dreqi?? apo krejt jeni ashtu

27.02.2014 - 21:06, HatixheFerizaj

hehehhehehe jo jo vetem pseudenim dreqi une jam me kemishe te kaltert i pari nga e majta

03.03.2014 - 00:06, user dreqi
 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2019 Top.al - all rights reserved.