comments about him
Here are the last comments about this user's pictures.

kush me doli ke komentator , po ti je nje i faqes dhe pse bashk "duheshim" aq shum sa3-4 her me bllokove kiss nball e ke

15.01.2016 - 21:41, user ida1

URIME URIME SHEF : D u mplake edhe ty mo :D

08.07.2015 - 10:52, user iluzion

pershendetje nga PARISI i ftoht...shpresoj se ja kaloni mire..

17.01.2015 - 00:00, user naser30

urime viti 2015..shendet dhe suksese ne pune..pershendetje nga PARISI..

01.01.2015 - 22:30, user naser30

Faleminderit vllaj, urime edhe ty!

01.01.2015 - 23:21, user Demir

Super Shefi

28.11.2014 - 15:36, user Sinan

Smile :*

28.11.2014 - 10:29, user saura

Puc ;*

28.11.2014 - 13:58, user Demir

Au au Shefi

27.11.2014 - 23:10, user Sinan

bukur..

27.11.2014 - 22:59, user naser30

Merci :)

27.11.2014 - 22:59, user Demir

patjeter shef..le te duket se si pritet musafiri te FONTANA...

26.11.2014 - 00:08, user naser30

Flm Shum Per Mikpritjen :)

25.11.2014 - 23:34, user iluzion

S'ka perse vllaj :)

25.11.2014 - 23:50, user Demir
 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2019 Top.al - all rights reserved.