comments about him
Here are the last comments about this user's pictures.

Dhe ushqimin e paska afer qe mos te lodhet fare

04.10.2016 - 23:03, user Aniita

Ka bo pregaditje

04.10.2016 - 23:04, user yahoomsn04.10.2016 - 23:01, user any04.10.2016 - 23:01, user yahoomsn

Mire e paska rrahatu koken

04.10.2016 - 23:00, user Aniita

Nga halli e ka

04.10.2016 - 23:01, user yahoomsn

Ka efekt dhe kjo

04.10.2016 - 22:58, user Aniita

Kur ska para per plazhe..ben edhe kjo

04.10.2016 - 22:59, user yahoomsn

Hm, interesant, me duket njejte sikur jeta e njerzve, kush i lumtur, e kush qesh, e kush qanë.

07.06.2015 - 18:27, user Mimi81

Uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

10.10.2013 - 19:46, user Dark-Angel

bukuri

11.10.2013 - 00:28, user yahoomsn

a ka fjale ola per kete....

22.05.2012 - 21:06, user kushtrimi27

une kam qen peraferisht ne kete vend isha ne vitin 2006 ne Dubai...

22.05.2012 - 20:47, user kushtrimi27

shka lypi ne ket foto un ?

14.12.2011 - 17:05, user Suat89
 
 user
Se also
You receive comments rarely?
No problems! Game helps you to get as many comments as you like.
© 2018 Top.al - all rights reserved.