Description: Këtë klub e kam hapur për të gjithë anëtarët e faqes që dëshirojnë t'i shpalosin ndjenjat e tyre, t'i shpërndajnë mendimet e tyre reth flertit me njëri-tjetrin etj. Jeni të gjithë të mirëseardhur dhe të krijoni tema te ndryshme! :)

You have to be registered and logged in to comment.

Question Viewings Answers Author Last answer
Added
  TEMA : si e therrisni te dashurin /en me perkdhelje ,,,? 152 11 offline viagra(29) 18.06.2017 - 17:56
02.04.2011 - 20:16
  dashuri virtuale 63 6 offline blerimbelgjike 31.10.2014 - 07:35
21.01.2013 - 02:23
  Singel 49 6 offline blerimbelgjike 28.07.2014 - 01:07
20.03.2013 - 19:38
Blogs


Subject Answers Date Rating Author
qa po thuni 4 20.01.2012 - 20:43 3 offline viagra(29)
kafeja me krip,,, 3 20.01.2012 - 20:43 18 offline viagra(29)
Histori e Vertet...[Lexojeni] 11 15.04.2011 - 20:06 65 offline viagra(29)
Cdo njeri është miljarder 7 05.10.2009 - 10:43 18 offline elion85(34)
Club members

offline ditushjade(26)
Joined:
02.11.2018 - 18:32

offline Djelli2(44)
Joined:
29.06.2018 - 22:49

offline florentinaaaaaa(23)
Joined:
18.06.2017 - 17:54

offline tilatilushi(32)
Joined:
28.04.2017 - 22:28

offline gashi1234(19)
Joined:
26.02.2017 - 13:14
Club's owner

offline viagra(29)
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.