Description: do dime te votojme se te gjithe po na genjejne mendoj se te gjithe politikanet shqipetare duan te genjejne dhe te hipin ne karrige si mendoni as jane qesharake rrogat bugjetore ne shqiperi ju lutem dua mendimin tuaj pa frike
No entries.

You have to be registered and logged in to comment.

Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members
Club's owner

online 
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.