Description: Risi, kuriozitete dhe hulumtime nga sfera e psikologjise. Nëse ju intereson psikologjia, atëherë ky është klubi i qëlluar për JU. “Asgjë që njeriu punon ose krijon nuk mund të kuptohet pa psikologji” - Sigmund Freud
No entries.

You have to be registered and logged in to comment.

Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members

offline albimece09(32)
Joined:
11.09.2009 - 19:31

offline ilsida(31)
Joined:
27.06.2009 - 19:26
Club's owner

online 
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.