Description: Top këngëtari dhe producenti shqiptar, Flori Mumajesi, ka sjellë projektin e tij të ri, që me gjasë është projekti i tij kryesor veror, “Ta Boja Me Drita”. Ka kohë që Flori e ka paralajmëruar në rrjete sociale këtë këngë dhe është tr
No entries.

You have to be registered and logged in to comment.

Blogs
 No entries in the blog at this moment.
This club's members list is visible only to club members!
Club's owner

offline missshexy(24)
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.