Description: Bjondja kishte nji makin dhe donte ta shiste po sja blente njeri se kishte ber 300kilometra… Edhe shkon te nji mekanik edhe i thot Bjondja: dua te shes makinen po spo e jap dot se me thon qe kam ber shum kilometra (300kl).. Mekaniku: po mir i th

You have to be registered and logged in to comment.

Question Viewings Answers Author Last answer
Added
  CIFTI 2 1 offline bem(58) 30.04.2016 - 13:17
30.04.2016 - 13:16
  BABAI DJALI DHE MESUESJA... 2 1 offline bem(58) 04.04.2016 - 20:02
04.04.2016 - 20:01
  CFARE KISHTE BERE BABI SOT???!!!... 3 1 offline bea(58) 04.04.2016 - 18:19
04.04.2016 - 17:33
  MJALTI I MJALTIT... 2 1 offline bem(58) 30.03.2016 - 21:05
30.03.2016 - 21:04
  NJE NGJARJE NE AVION... 3 1 offline bem(58) 23.03.2016 - 06:10
22.03.2016 - 22:04
  PSE ME PARATE E MIA? 5 3 offline bem(58) 06.02.2016 - 11:49
06.02.2016 - 08:33
  ATA JANE SHOKET E MI... 2 1 offline bem(58) 19.01.2016 - 20:50
19.01.2016 - 20:49
  DHURATE NGA VJERRI 2 1 offline bem(58) 12.12.2015 - 18:12
12.12.2015 - 18:11
  NJE GJEST HUMAN !!!... 2 1 offline bem(58) 09.12.2015 - 23:13
09.12.2015 - 23:12
  PARAJSA 2 1 offline bem(58) 30.11.2015 - 20:19
30.11.2015 - 20:18
Blogs


Subject Answers Date Rating Author
Ndodh edhe keshtu ne jete. 3 03.10.2015 - 13:03 22 offline bem(58)
Club members

offline bea(58)
Joined:
31.03.2015 - 14:09

offline bem(58)
Joined:
30.03.2015 - 20:44
Club's owner

offline bem(58)
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.