Description: Zastava 750 ishte një makinë e bërë nga krijues jugosllav. Kjo ishte një version i Fiat 600 i bërë sipas licencës nga 1965 .Zastava 750 ka një motor 767 cc dhe është makina më e vogël bërë ndonjëherë nga Zastava.
No entries.

You have to be registered and logged in to comment.

Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members

offline xuke(27)
Joined:
25.12.2012 - 16:14

offline Buli
Joined:
21.05.2012 - 17:17
Club's owner

offline Buli
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.