Description: Pop ylli Beyonce dhe bashkëshorti i saj Jay-Z kanë publikuar fotografitë e para me vajzën e tyre Blue Ivy Carter. Fotografitë e shumëpritura kanë mundur të shiten me miliona dollarë, por çifti zbuloi pamjet intime në Twitter. “Ne dëshi
No entries.

You have to be registered and logged in to comment.

Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members
Club's owner

online 
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.