Description: Mir se vini ne klubin me te embel: Nëna-qënia më e dashur në botë - Ajo qe te mban 9 muaj ne bark te ushqen me gjak ajo qe te lind dhe te ushqen me qumesht .ajo qe te dhuron gjerat me te bukura ne jet te rit meson dhe te fal kurr sduhet falur.Te dua

You have to be registered and logged in to comment.

Question Viewings Answers Author Last answer
Added
  sa po nderohet nena nditet e sodit/?? 15 1 offline zeshkani88 30.10.2018 - 21:43
06.02.2013 - 00:17
  nanuqi :P 12 5 offline xuke(27) 02.01.2014 - 21:02
28.03.2013 - 18:12
Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members

offline Atej
Joined:
11.10.2018 - 21:52

offline diita
Joined:
05.08.2018 - 21:22

offline lirim(20)
Joined:
28.01.2018 - 11:45

offline gashi1234(19)
Joined:
24.02.2017 - 17:20

offline vullnetboss(26)
Joined:
10.01.2016 - 13:56
Club's owner

online 
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.