Description: Tetova gjendet në pjesën veriperëndimore të Maqedonisë. Ajo nga veriu kufizohet me Kosovën, në lindje me Shkupin, në jug me Makedonski Brodin dhe në jugperëndim dhe perëndim me Gostivarin. Tetova me sipërfaqe prej 1080 km2 shtrihet në pjesën
No entries.

You have to be registered and logged in to comment.

Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members

offline bos(25)
Joined:
27.11.2011 - 00:56
Club's owner

offline bos(25)
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.