Description: Kur te shtrengon doren edhe para miqve te tij ....Kur te perserit qe je vetem e tija...Kur nuk te thot gjithmone vetem te dua por dhe ta verteton....Kur nuk i vjen turp te tregoj ate qe ndejn per ty...Kur do te bente gjithcka qe te shihte vetem 5 min
No entries.

You have to be registered and logged in to comment.

Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members
Club's owner

online 
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.