Description: Dine mir se pasuria e juaj dhe femijet tuaj jane vetem nje sprov dhe se tek ALL-LLAHU eshte shperblimi i madh.Mos ja ngulni syte bukuris se kesaj jete,e cila eshte veq sprov per njeriun sepse shperblimi i ZOTIT tone eshte me i mire dhe eshte i perjetshem.
No entries.

You have to be registered and logged in to comment.

Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members

offline tono(34)
Joined:
16.06.2014 - 00:20

offline fulinanes(38)
Joined:
01.07.2012 - 20:21
Club's owner

online 
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.