Description: Astronomët dhe astrologët druhen se më 19 mars tokën e pret një ditë e zezë. Në këtë ditë hëna do afrohet me tokën më afër se kurrë, vetëm 356 577 kilometra. Për më tepër hëna do jetë e plotë ndaj ka disa shkencëtarë që druh
No entries.

You have to be registered and logged in to comment.

Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members

offline kimi-
Joined:
18.09.2012 - 19:20

offline Bonaaaa(30)
Joined:
08.12.2011 - 21:01

offline EMINEMI-DR(40)
Joined:
27.02.2011 - 08:34

offline tigridukagjinit
Joined:
06.05.2010 - 23:07
Club's owner

offline tigridukagjinit
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.