Description: Juventusi është skuadra më e suksesëshme në historinë e futbollit italian dhe me 11 tituj ndërkombëtarë është ekipi i tretë më i suksesëshm në Evropë. Për të gjithë adhuruesit e Klubit Juventus jan të mirëseardhur në këtë Klub Fo

You have to be registered and logged in to comment.

Question Viewings Answers Author Last answer
Added
  JUVE - Storia Di Un Grande Amore (L)! 19 3 offline Q-e-n-d-r-i-m-i(30) 02.04.2016 - 18:36
15.04.2011 - 22:24
  a mendoni qe juve ka munsi me fitu chomionsa sivjet 7 2 offline zeshkani88 06.11.2014 - 19:14
08.03.2013 - 01:16
  JUVENTUS RINGJALLET! 42 12 offline Trimar 25.05.2014 - 23:09
14.04.2011 - 01:36
Blogs
 No entries in the blog at this moment.
Club members

offline klauss(28)
Joined:
02.04.2016 - 18:35

offline Sinan(32)
Joined:
06.11.2014 - 19:11

offline Fatmiri
Joined:
14.11.2013 - 03:37

offline zeshkani88
Joined:
14.11.2013 - 03:37

offline Rendi(31)
Joined:
19.03.2013 - 22:01
Club's owner

offline zeshkani88
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.