Description: Gjithçka për qytetin e Tiranës! Arsimimi, politika, jeta e natës etj... Bashkangjitu në këtë klub dhe zbulo më shumë!

You have to be registered and logged in to comment.

Question Viewings Answers Author Last answer
Added
  Eneda Tarifa mbetet në “Përrallë” 36 15 offline elvis11(29) 16.02.2019 - 18:02
14.05.2016 - 00:17
  Majlinda Kelmendi siguron finalen e Parisit Majlinda Kelmendi siguron finalen e Parisit 21 8 offline nexhiona(25) 22.12.2018 - 12:41
11.02.2017 - 17:25
  Shqipëria rekomandohet si destinacion turizmi nga eksperti gjerman 19 9 offline desada1(25) 30.09.2018 - 13:25
11.02.2017 - 19:53
  Albanian ICT Awards vijoi me tri takime në Prishtinë, Durrës dhe Shkodër 27 7 offline elvis11(29) 05.07.2018 - 10:32
23.03.2016 - 09:11
  Liberalizimi i vizave për kosovarët shumë shpejtë. 23 11 offline desada1(25) 21.01.2018 - 19:56
26.04.2016 - 15:27
  Dita e Verës, festime në Elbasan e Tiranë 28 10 offline saura 11.12.2017 - 11:00
14.03.2016 - 14:52
  Shqiptarja shpallet Miss New York 2016! 30 10 offline saura 23.08.2017 - 16:03
19.01.2016 - 02:21
  EUROVISION 2016 18 4 offline bem(58) 20.08.2017 - 09:56
15.03.2016 - 01:23
  Prova e Elhaida Danit përpara finales 33 11 offline saura 13.07.2017 - 12:58
23.05.2015 - 10:51
  Vajzat shqiptare. 37 14 offline saura 27.11.2016 - 20:43
17.02.2016 - 17:20
Blogs


Subject Answers Date Rating Author
Realiteti . 17 21.08.2012 - 18:11 114 offline saura
Club members

offline Bossi(14)
Joined:
20.03.2019 - 05:45

offline kaltra123(13)
Joined:
20.03.2019 - 00:04

offline Ina115(8)
Joined:
19.03.2019 - 22:32

offline odrey(18)
Joined:
19.03.2019 - 20:48

offline Oltacerpja(14)
Joined:
19.03.2019 - 20:06
Club's owner

offline saura
My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.