Categories
  

Pages: [«]  1  2  3  4  ...  14  15  16  17  18  ...  30  31  32  [»] 

Name of the club Type Members Questions Registering time

Humor Barcoleta
public
18 13 20.04.2015 - 00.40
Category:

Description: Humor pa kufi

Drite e Zemres
public
18 3 08.12.2009 - 10.08
Category:

Description: Ndihmoni per te mire dhe ndaloni per te keq dhe mos harroi se Ai qe ndihmon per te mire eshte njesoi sikur Ai qe e vepron te miren.Allahu dhashte dituri te shendosh dhe te dobishme Allahut i mbeshtetem sepse ndihma eTi eshte e pa nderprer nga i pa vdekuri

100 Vjet Shtet SHQIPTAR!
public
18 0 06.11.2012 - 20.26
Category:

Description: Urime 28 Nëntori- Dita e Flamurit dhe Pavarësisë Shqiptarët në trojet e veta etnike, që nga Arta e deri të Molla e Kuqe, dhe kudo në botë, kanë Festën e madhe kombëtare 28 Nëntorin- Ditën e Flamurit, Ditën e Pavarësisë Shqiptare! Flamu

FC Barcelona
public
14 0 08.08.2009 - 03.54
Category:

Description: Per krejt adhuruesit e Fc Barcelones, ta krijojm "Fan Club Barcelona" se bashku.

Rock
public
13 1 22.02.2009 - 01.55
Category:

Description: Rock it here! ;)

Euro 2012
public
13 10 05.06.2012 - 00.23
Category:

Description: Kampionati Europian i Futbollit "Euro 2012".

maredhenie
public
12 5 30.10.2012 - 20.26
Category:

Description: te flasim hapur per qfar do teme

muzike shqiptare
public
12 0 28.01.2010 - 22.00
Category:

Description: muzik shqiptare

Programim
public
12 0 20.01.2009 - 14.16
Category:

Description: Në këtë klub, do të mund të shkruani gjithçka rreth programimit, përfshirë këtu edhe web programim!

Real Madrid
public
12 0 07.04.2009 - 23.19
Category:

Description: Ky Club asht Njeri Nder Klubet Met Miret ne Ruzullin Tokso ka shum titulla :La Liga (31) :Copa del Rey (17) :Intercontinental Cup (3) :European Super Cup (1) :UEFA Cup (2) :European Cup (9) edhe keto thiren Bretet

Pages: [«]  1  2  3  4  ...  14  15  16  17  18  ...  30  31  32  [»] 

My clubs
Add a new club!
Buy a club!
Official clubs


© 2019 Top.al - all rights reserved.