Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!

dholidej blog

Blog për të gjithë dashamirët e shahut
  Promote
në mendoj se kjo është një nga kombinimet e mia më të bukura në tre vitet e fundit. Ndoshta më të mirë kur është fjala për të sulmoj rrufeshëm, në të cilën të dy lojtarët kanë vetëm 3 minuta për lojë:
Loja është luajtur në internet (fejzbuk). Kundërshtari im është me copa të bardha dhe ka pseudonimi cindykato10, këtu është se si ai vrapoi partinë (në kllapa është koha që është shpenzuar në lodra që lëvizin);

1. d4 (0,7), e6 (1,4)
2. c4 (1,8) , d5 (0,4)
3. Sc3 (1,8), Sf6 (1,7)
4. Lg5 (1,8), Le7 (2,0)
5. e3 (0,8), dc (2,4)
6. Lc4 (1,8), c5 (1,2)
7.…

Read more »
Comments (0)  |  rate of the entry: 10
oqeanografi
  Promote
Agresioni dhe reagimi ndaj stimujve të dëmshme janë tipare adaptueshëm që janë kudo në të gjithë mbretërinë e kafshëve. Si kafshë kurrizore, disa jovertebrore janë treguar të shfaqin anxiety- sjellje si dhe nivelet e alteruar e agresionit që janë të moduluar nga serotonin neurotransmitter. Për të hetuar nëse ky ndikim i serotoninës është ruajtur në gaforret dhe nëse këto sjellje janë të ndjeshëm ndaj barnave antidepressant e njeriut; gaforre shirita breg, crassipes Pachygrapsus, u studiuar duke përdorur ankthin (dritë / provë e errët) dhe agresion (provë pasqyrë) paradigma. Gaforret janë të ekspozuar në mënyrë individuale me doza akute të selektiv…

Read more »
Comments (0)  |  rate of the entry: 1
User
offline
offline dholidej
Maqedonia, Maqedonia, StrumicëBlogs: tags
no tags
Entries archive
© 2019 Top.al - all rights reserved.