Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!

Last 7 days best blogs authors:

Luumm
Points: 5 Blog »
desada1
Points: 4 Blog »
mcm
Points: 1 Blog »
diita
Points: 1 Blog »

Blogs - tags: femra

6 shenjat që përcaktojnë njeriun e duhur

  Promote
Pavarësisht nga komeditë romantike që mund të hasim të gjithë dhe ndonjëherë besojmë, mos harroni asnjëherë se kurrë nuk mund të gjendet bashkëshorti apo bashkëshortja perfekte.

Por ne mund të veprojmë dhe të tërhequr nga instikti por për të njohur një njeri më mirë duhet t'i jepet koha e duhur.
Megjithëse nuk ka ndonjë recetë 100 për qind të sigurt që kështu duhet të veproni mund të shihni apo të fokusoheni në 6 shenjat që ju mund t'i përcaktoni nëse ai apo ajo është personi i duhur.
Por gjithmonë në mes të një mardhënie është respekti për njëri tjetrin.
Jepni respekt që të merrni…


Read more »
pejo1: mars_2018
offline pejo1
Comments (2)  |  rate of the entry: 12

Cilat fjale kurre nuk ben ti thoni partneres

  Promote
Ekzistojnë disa gjëra të cilat asnjëherë nuk do të duhej t’ia thoni partneres suaj, nëse dëshironi paqe në lidhje.

Dukesh e plotë me atë fustan
Asnjë femër nuk dëshiron që t’i thonë se është e trashë. Një deklarim i tillë nuk do t’u sjellë asgjë të mirë, përveç disa net që do t’i kaloni vetëm.

Nëna jote duket sikur ta kishe motër
Është e vërtetë se femrat i duan nënat e tyre, por asnjëherë mos i krahasoni, sidomos kur bëhet fjalë për dukjen fizike.

Ndjehem më mirë me miqtë e mi
Meshkujt kalojnë shumë mirë me shoqërinë të tyre, mirëpo kjo nuk do të thotë se…Read more »
blinera: blinera
offline blinera
Comments (2)  |  rate of the entry: 12
© 2018 Top.al - all rights reserved.