Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!

Last 7 days best blogs authors:

desada1
Points: 4 Blog »
diita
Points: 2 Blog »

Blogs - tags: fitues

1 MIK = 3 SOL | Fituesit!

  Promote
Fushata 1 mik - 3 sol ishte aktive prej datës 15.05 deri sot, 15.06.2009.


Këtu më poshtë janë të gjithë fituesit e lojës, të cilëve nuk është keq t'iu urojmë fitoren e tyre. Shpresojmë që të gjithë kishit argëtim të këndshëm gjatë 30 ditëve të fundit, dhe për të gjithë ata që ishin shumë aktiv gjatë lojës dhe nuk patën fat të fitojnë ndonjë dhuratë, ju këshilloj të mos dorëzoheni sepse në Top.al për një kohë shumë të shkurtë do të aktivizojmë loja tjera edhe më interesante që i kemi pregaditur për ju. Pra, vizitoni Top.al rregullisht dhe zbuloni më shumë... :-)

Këto janë të gjithë fituesit e lojës:Read more »
Fatmiri: Bab e bir
offline Fatmiri
Comments (34)  |  rate of the entry: 131

Fushatë e Pashkëve - Fituesit!

  Promote
Fushata e Pashkëve ishte aktive prej datës 09.04 deri sot, 19.04.2009.
Këtu më poshtë janë të gjithë fituesit e lojës, të cilëve nuk është keq t'iu urojmë fitoren e tyre. Shpresojmë që të gjithë kishit argëtim të këndshëm gjatë 10 ditëve të fundit, dhe për të gjithë ata që ishin shumë aktiv gjatë lojës dhe nuk patën fat të fitojnë ndonjë dhuratë, ju këshilloj të mos dorëzoheni sepse në Top.al për një kohë shumë të shkurtë do të aktivizojmë një lojë tjetër edhe më interesante që e kemi pregaditur për ju. Pra, vizitoni Top.al rregullisht dhe zbuloni më shumë... :-)


Read more »
Demir: Bansko, Dhjetor 2014
offline Demir
Comments (16)  |  rate of the entry: 117
© 2018 Top.al - all rights reserved.