Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!

Last 7 days best blogs authors:

liili
Points: 11 Blog »
antooneta
Points: 5 Blog »
Irmaaa
Points: 5 Blog »
Buzqeshja
Points: 4 Blog »
blertta1
Points: 4 Blog »

Blogs: most popular

Atje ku ka Dashuri ka edhe Pasuri dhe Sukses.

  Promote

Një grua po punonte kopshtin përpara shtëpisë së saj .Përpara iu shfaqën tre njerëz të vjetër ...
Ajo iu thotë : Nuk më dukeni të njohur por duhet t'ju ketë marrë uria . Ju lutem hyni në shtëpi të hani diçka .
Ata pyetën : Burri i shtëpisë ndodhet brenda ?
Jo - u përgjigj gruaja nuk ndodhet në shtëpi !
Gjithsesi ne nuk mund të futemi - thonë të tre njëzëri .
Pas disa orësh kur i shoqi u kthye në shtëpi , gruaja i tregoi gjithçka që i kishte ndodhur më parë .
Mirë - i thotë i shoqi - thuaju që u ktheva…


Read more »
Irmaaa
offline Irmaaa (23)
Comments (0)  |  rate of the entry: 5
© 2017 Top.al - all rights reserved.